Wat is Rabarbara?

Rabarbara is van vele woordmarkten thuis. Je kan mijn blogs lezen, maar je kan ook bij mij terecht als je een compacte vertaalslag zoekt van gesproken naar geschreven taal. Ik kan veel zeggen met weinig woorden. Mijn taalgebruik is uniek, eenvoudige en toegankelijk. Daarnaast zijn mijn teksten persoonlijk en raken ze mensen in hun hart.

Een greep uit de mogelijkheden die ik bied: blogs, columns, persberichten, liedteksten, tekstadvies op creatief of zakelijk vlak, webteksten, geschreven stukken voor folders en flyers, en persoonlijke verhalen of gedichten voor speciale gelegenheden. Natuurlijk mag je mij ook inhuren om voor te lezen uit eigen werk.

Mijn werk als correspondent voor Achterhoek Nieuws is onlosmakelijk verbonden met wie en wat ik ben. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je een bijzonder nieuwtje hoort. Daarnaast ben ik ook op zoek naar (achtergrond)verhalen met een Achterhoekse smoel voor Trikker en inspiratie voor de columns die ik daar schrijf.

De Rabarbara Pen schrijft heel wat af! Ga je met haar mee op avontuur?

Foto: Sjoukje Geelink van Lo en Co