Wat is Rabarbara?

Rabarbara is van vele woordmarkten thuis. Je kan mijn blogs lezen, maar je kan ook bij mij terecht als je een compacte vertaalslag zoekt van gesproken naar geschreven taal. Ik kan veel zeggen met weinig woorden. Mijn taalgebruik is uniek, eenvoudige en toegankelijk. Daarnaast zijn mijn teksten persoonlijk en raken ze mensen in hun hart. Ook ben ik er een kei in jou te helpen in de zoektocht naar je eigen woorden. Schrijf met mij je eigen persoonlijke verhalen!

Een greep uit de mogelijkheden die ik bied: blogs, columns, persberichten, liedteksten, persoonlijke schrijfles, tekstadvies op creatief of zakelijk vlak, webteksten, geschreven stukken voor folders en flyers, en persoonlijke verhalen of gedichten voor speciale gelegenheden. Natuurlijk mag je mij ook inhuren om voor te lezen uit eigen werk, of (proza)gedichten te typen op je feestje of festival.

Ik organiseer vanaf september 2018 maandelijks een Schrijfcafé in Lichtenvoorde de Bibliotheek Oost-Achterhoek. Vanaf september 2019 is er een  Schrijfcafé in Eibergen. In februari 2020 start er een in Winterswijk. In november 2020 geef ik het spreekuur ‘Rabarbara geeft schrijfraad’ in Lichtenvoorde.

Mijn werk als correspondent voor Achterhoek Nieuws is onlosmakelijk verbonden met wie en wat ik ben. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je een bijzonder nieuwtje hoort. Daarnaast ben ik ook op zoek naar (achtergrond)verhalen met een Achterhoekse smoel voor Trikker en inspiratie voor de columns die ik daar schrijf.