Wie is Rabarbara?

Een dromenhebber, dat ben ik. En ook nog eentje die ze najaagt en soms zelfs opjaagt. Mijn grootste droom was: schrijfster zijn. En die heb ik met hart en ziel verwezenlijkt. Vandaag de dag ben ik woordENkunstenaar. Dat omschrijft nog preciezer, je kan eigenlijk wel zeggen naadloos, wie en wat ik ben (geworden). Ik leef mijn diepgewortelde schrijfdroom!

Alles is begonnen met bloggen. Al onnoemlijk veel jaren (met en zonder pseudoniem) geef ik vorm aan mijn leven middels stukjes in blogland. Ik besta bij de gratie van deze geschreven woorden. Ze vertellen mij en jou wie ik ben. Ook op dit blog vertoon ik mijn woordkunsten en geef ik je een grappige inkijk in mijn leven en gedachten.

Als je echt wilt weten wie ik ben zou ik zeggen: lees mijn blogs! Dan kom je er vanzelf achter. Of zal ik de waarheid verfraaien en verdraaien zoals alle andere schrijvers doen? Er is maar één manier om daar achter te komen en die mag je van mij zelf uitzoeken. (Vraag het maar niet aan Boef, want hij speldt je toch maar wat op de mouw ; ) Succes!

Wil je op een snelle en eenvoudige manier met mij kennismaken? Bestel dan voor 2,99 euro een van mijn e-books door te mailen naar info@rabarbara.nl. Je hebt de keuze uit ‘Een stadse in de Achterhoek’, grappige columns over mijn integratie in de Achterhoek of ‘Mijn huishouden met Boef’, columns die voor mensen die langer samenwonen een feest van herkenning zijn: wie doet de afwas? Het e-book ‘Verzinhoofd: onverzonnen sprookjes over dromen waarheid, en waan’ geeft met een knipoog weer dat het soms best lastig leven is met veel fantasie.

Rabarbara is een dromenhebster. Foto: Krang Creaties.

5 reacties op ‘Wie is Rabarbara?’

    1. Wat leuk om te horen! Het is ook een grappig boek! Ik kom uit Leiden. Daar ben ik geboren. Een groot gedeelte van mijn jeugd ook in Bergambacht doorgebracht. Daarna weer terug naar Leiden.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s