Boeken

Dromen moet je verwezenlijken. Altijd en overal. Dat realiseerde ik mij na de dood van Juul een goede vriend en ex-geliefde. Dus begon ik onder pseudoniem te bloggen, want met heel mijn hart wilde ik schrijfster worden. Na een tijdje ging in naar een copyshop en bundelde ik deze blogs in het boekje ‘Dat spreekt boekdelen’. Familie, vrienden en bekenden kochten het. Alle exemplaren raakten op. We tellen het jaar 2009.

De wens om het serieuzer aan te pakken blijft en ik schakel Schrijfatelier Alicia in. In 2013 schrijf ik ‘Grillig pad der Liefde’ met haar hulp en de financiering van Stichting Lezen Werkt. Het is mijn persoonlijke liefdesverhaal over Juul, mijn Ware en Onmogelijke Liefde en de kennismaking met Boef, mijn Grote Liefde. Het is voor vijf euro (exclusief verzendkosten) bij mij te bestellen.

‘Een stadse in de Achterhoek’ verschijnt in 2016 in samenwerking met een goede vriendin en steun van de IDeefabriek Achterhoek. Een boekje vol grappige columns over de ‘cultuurshock’ die ik ervaarde toen ik voor mijn geliefde Boef van het westen van Nederland naar de Achterhoek verhuisde. Het is voor 8,95 euro verkrijgbaar bij Erfgoed Centrum Achterhoek en Liemers. Van dit boek zijn ook tien handgemaakte exemplaren vervaardigd met een in leer uitgesneden kaft en linosnedes. Deze zijn gemaakt met advies van Astrid Vredegoor van Atelier The M.A.D. House en allemaal verkocht. Er is ook een e-book te koop voor 2,99 euro. Te bestellen via info@rabarbara.nl

Op 4 april 2018 verschijnt ‘Mijn huishouden met Boef’ een e-boek vol met grappige columns vol zelfspot over het hebben van een huishouden van Jan Steen. Te bestellen voor 2,99 euro via info@rabarbara.nl

‘Verzinhoofd: onverzonnen sprookjes over dromen, waarheid en waan’ verschijnt eerst als e-boek in maart 2020 en in juni als hardcover. Het e-boek is voor 2,99 euro te bestellen via info@rabarbara.nl. In het boek beschrijf ik met een knipoog de struggle van leven met (te?) veel fantasie.

Natuurlijk houd ik niet op met schrijven en ik voorspel nu al dat er nog een boek van mij op de markt komt. Hoe, wat, waar en wanneer weet ik allemaal nog niet. Maar dat houdt het spannend. Nietwaar?

Mijn geesteskindjes tot nu toe.
Mijn geesteskindjes in gedrukte vorm tot nu toe.
Kleine poster waarmee ik reclame heb gemaakt voor ‘Mijn huishouden met Boef’
Een filmpje waarin ‘Verzinhoofd” gepresenteerd wordt.