Een blije mijmering

En daar zit ik dan. In de mooie, nieuwe bieb van Lichtenvoorde. Ik heb net een Schrijfraad gegeven aan een veelbelovende schrijver in spe en mijn tweede les ‘Schrijf glans aan je barst’ met mezelf geëvalueerd. Dit is een mooie en fijne werkplek waar ik zeker nog veel uurtjes ga doorbrengen. Lesgevend, schrijvend en nadenkend over mijn ondernemerschap.

Stijl achterover

Ik ben blijer dan blij dat ‘Schrijf glans aan je barst’ aanslaat. Afgelopen dinsdag gaf ik de tweede les in een reeks van vier. In het ontwikkelen van deze lessen zit veel ervaring, een opleiding en heel wat denkwerk. Heel bijzonder om te merken dat de theorie inderdaad in de praktijk werkt en dat de schrijfoefeningen effect hebben. Helemaal stijl achterover sloeg ik toen ze in de tweede les al om een vervolgcursus vroegen. Daar had ik nog niet over nagedacht en al helemaal niet op gerekend. Maar niks is onmogelijk. Gelukkig ben ik het lesgeven dus duidelijk nog niet verleerd, want door corona was ik, net als velen, erg aan huis gebonden.

Mijn cursisten zijn hard aan het werk tijdens ‘Schrijf glans aan je barst’. Foto: Rabarbara

Special effects

En er is meer leuk nieuws. Deze week heb ik een gesprek met Roel gehad over mijn nieuwe site. Hij heeft de eerste opzet laten zien. Die was boven verwachting mooi. Wel heel anders dan ik zelf in mijn hoofd had, maar dat is juist goed. Ik ben namelijk een schrijver en geen vormgever. Hij wordt heel helder, overzichtelijk, grappig en serieus. Al mijn successen met Rarbarbara, die op deze site alleen met veel zoeken te vinden zijn, komen daar mooi voor het voetlicht. Er staan prachtige foto van mij en anderen op en er worden warme kleuren gebruikt. Er zijn ook subtiele special effects op te vinden. Mijn wachten en geduld wordt beloond. Over ongeveer zes weken vinden jullie mijn niet meer hier, maar op mijn nieuwe site. De domeinnaam blijft hetzelfde. Op het moment zit ik na te denken hoe ik deze mijlpaal ga vieren. Met een feestje? Of alleen met een online presentatie? Ik ben er nog niet uit. Gelukkig heb ik nog even.

Roel laat mij de eerste opzet van de site zien. Foto: Rabarbara

Oma

Rond mijn oma is de rust gelukkig weer een beetje wedergekeerd. Boef en ik gaan zondag nog even bij haar langs om de laatste spullen te brengen. Daarna even op bezoek bij mijn vader.

Genoeg verhalen

Er zitten nog genoeg verhalen in mijn pen en hoofd, maar ik denk dat ik die bewaar voor op mijn nieuwe site. Ik zal jullie hier af en toe even berichten over de stand van zaken in mijn leven. Dan wens ik jullie nog een fijne dag en alvast een fijn weekend! A bientôt! Trouwens, voor ik het vergeet: ik heb vorige ook nog een leuke gedichtenworkshop met woordmagneetjes in de bieb in Groenlo gegeven. Ik denk dat ik een echte biepmiep aan het worden ben. Nee….dat was ik al ; )

Hoe een gedichtenworkshop er bij mij uitziet. Foto: Rabarbara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s