Overhandiging Verzinhoofd aan burgemeester Annette Bronsvoort

Het was voor mij vandaag een feestelijke dag. Vanmiddag had ik een plezierige ontmoeting met Annette Bronsvoort. Ik sprak met haar over mijn boek ‘Verzinhoofd’ en overhandigde het haar samen met een brief met tips en trucs voor een inclusieve samenleving. Ook las ik haar het motto van mijn boek voor. Ik vond het een eer om haar te ontmoeten en wil haar via deze weg nogmaals bedanken dat ze de tijd heeft genomen om naar mijn verhaal te luisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s