Verzinhoofd

Joepie! Vandaag weer wat ideeën verder met mijn sprookjesboek dankzij een korte brainstormsessie met Willy Hermans van Uitgeverij Hermans. Willy heeft met mij meegedacht over het concept ‘Verzinhoofd. Onverzonnen sprookjes over dromen, waarheid en waan’. De eerste versie is af. Hij wordt nog een keer herschreven. Daarna gaat Jorica de Leeuw van ‘De Schrijvende Leeuw’ de redactie doen. Ik ben nog op zoek naar een vormgever die bij mij past. Weet iemand er misschien eentje die met mij door een deur kan?

Ik ben nu al blij met mijn sprookjesboek! Joepie! Het krijgt steeds meer vorm!

En zo krijg je al een indruk van de sfeer van ‘Verzinhoofd’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s