#rabarbaraspenopavontuur

Als nieuwe ideeën zich aandienen, moet je ze eerst wiegen in je armen. Als ze je daarna nog steeds stralend aankijken is het tijd voor actie. Toen ik vorig jaar mijn logo bij RS Vormgeving liet ontwerpen had ik al in mijn achterhoofd dat ik naast de T-shirts (die ik heel mooi heb laten borduren bij Waenink) ook nog pennen met mijn logo wilde. Een lege spaarpot en nog geen kristalhelder idee over het hoe en wat zorgde ervoor dat ik dit plan even parkeerde.

Twee weken terug begon het toch weer te kriebelen en ging ik op onderzoek uit. Op internet struinde ik verschillende sites af, maar ik werd niet veel wijzer. Ik wilde de pen die ik zou laten bedrukken met eigen ogen aanschouwen en ook wat achtergrondinformatie over het drukproces. Boef surfde ook wat op het net en kwam aanzetten met Damen Gifts, vijf minuten fietsen bij ons vandaan. Deze koe wilde ik gelijk bij de horens vatten en ik sprong op mijn tweewieler voor een ongepland oriënterend gesprek. Ik werd met open armen ontvangen door Ursula en zij lichtte mij goed in alles voor. Met een aantal pennen en een catalogus vol keuzemogelijkheden ging ik naar huis. Boef wilde ik namelijk met zijn praktische inzichten ook een stem in het geheel geven. Een pen kan wel heel mooi zijn, maar als de kwaliteit en bruikbaarheid te wensen overlaat, heb je er ook niks aan.

Ik neusde nog wat in de catalogus en vond een exemplaar dat in mijn ogen nog geschikter en passender was als relatiegeschenk. Ursula bestelde hem voor mij zodat ik hem kon uitproberen en een paar dagen later haalde ik mijn groene liefde op. Zelf was ik helemaal in de wolken van deze pen en je kan je voorstellen dat toen Boef zei dat dit wel een haalbare kaart was ik mijn geluk niet op kon. In mijn hoofd had ik ondertussen ook de ideale pen ontworpen. Die droom bleek niet onmogelijk, maar wel onbetaalbaar. Ik ben en blijf een klein eenmansbedrijf met een beperkt budget. Misschien is het iets voor de toekomst.

Ondertussen ontvouwde zich het ludieke idee om op Instagram een fotoreportage van mij en mijn pen te gaan maken. Zodra ik in het bezit ben van mijn schrijfwaar, gaan we samen op avontuur. Daar waar ik ga en sta is mijn pen bij me. Van elke unieke situatie ga ik een foto maken, zodat jullie Rabarbara nog beter kunnen volgen. De mensen die een pen van mij krijgen gaan ermee of met iets wat hun vertegenwoordigt op de foto. En misschien…heel misschien gaan zij ook wel foto’s maken van hun avonturen met mijn pen en delen zij deze foto’s met mij op Instagram. Wil je deze fotoreportage ook gaan volgen, houd mij dan in de gaten: #rabarbaraspenopavontuur

De pennen worden donderdag verwacht. Dus dan beginnen de avonturen! Ik kan haast niet wachten!

 

De E-proof die ik ter goedkeuring van mijn pen kreeg toegezonden.

5 reacties op ‘#rabarbaraspenopavontuur’

      1. Hallo Gans, Leuk zeg, dat je een pen wilt. Daar zijn zeker mogelijkheden voor. Ze komen als het goed is morgen, dan ga ik nadenken over de distributie. Dus als je mij even de tijd geeft voor een ‘plan de campagne’ komt het zeker goed. Wil je je vraag ook even mailen naar info@rabarbara.nl? Dan handelen we het via die weg verder af! Vrolijke groet, Rabarbara

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s