Rabarbara viert feest!

Het is feest bij Rabarbara. Na een paar maanden met passie onder deze naam geblogd te hebben, kwam ik niet meer onder de altijd al sluimerende behoefte uit om van Rabarbara een onderneming te maken. Al langere tijd liep ik rond met deze droom, maar ik verzon steeds smoesjes om het niet te hoeven doen. Urenlang kon ik erover doorzagen, maar echt stappen zetten vond ik toch te eng. Totdat ik een keer een goed gesprek met Anke van Intertembo voerde. Zij kon al de bezwaren in mijn hoofd tekkelen en toen durfde ik deze voor mij heel grote stap te maken. Een droom komt uit. Ik groei en bloei. Per 1 juni is het zover. Joehoe!

Dit alles had niet plaats kunnen vinden zonder jullie, mijn trouwe lezers. Daarom verloot ik een zakje rabarbersnoepjes onder degene die via een reactie op dit blog, Facebook of Twitter te kennen geven daar wel lekkere trek in te hebben. Op dinsdag 6 juni maak ik de winnaar bekend!

Onder mijn trouwe lezers verloot ik een zakje rabarbersnoepjes!

12 reacties op ‘Rabarbara viert feest!’

 1. Barbara, ik wist dat jij zou gaan bloeien jouw rababara manier. Van Harte Gefeliciteerd met deze groeispurt. Op de koningsmarkt kocht ik van de kinderen van Hovenier Van Ooijen twee rabarberstekken. Ik plantte ze op de Bijwei. Jammer genoeg groeien ze niet. Erger nog, ik ben bang dat ze een beetje doodgevroren zijn, begin mei toen de natuur plotseling in de vertraging ging, na de mooie start in februari/maart. Ze zijn te vervangen, dus niet getreurd. Van rabarbersnoepjes had ik nog nooit gehoord. Weer wat nieuws gelezen. ZONnige groet van Stichting Lezen Werkt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Het is als met het (voor-) lezen van teksten: gewoon DOEN. Neem tips ter harte, maar vooral doe het. Je zult zien dat je steeds meer gaat bloeien, als ik de woorden van Ellen mag gebruiken.
  Heel veel succes, maar voor PLEZIER met je onderneming.

  Geliked door 1 persoon

 3. Dag mevrouw Rabara,
  Wat een feest moet het zijn om je eigen rabarbersteel te slechten. Niet struikel over de steel maar deze rabarbersteel gebruiken om er heerlijke snoepjes van te maken.
  Maar wat nog veel beter is om de steel te transformeren in een Rabarbara-potlood. Een bedrijfsmatig potlood per 1 juni 2017.
  Wat een jaar voor Barbara is dit toch:
  A. Huis kopen;
  B. Samenlevingsovereenkomst met je Boef;
  C. Exposities en verhalen vertellen;
  D. Start van het poten van Rabarbara waar een onderneming uit voortgekomen is.
  Van harte gefeliciteerd!

  Geliked door 1 persoon

  1. Dag meneer Frank,

   Wat een mooie reactie geef je mij. Dit jaar is er inderdaad veel gebeurd. Zal het zijn door mijn magische leeftijd van veertig komen? Ik ga een mooie rabarbertijd tegemoet. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat ze officieel in juli geoogst worden. Deze rabarber echter in juni : )

   Dank je wel voor je gelukwensen!

   Groetjes,

   Rabarbara

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s